homeGebruikers PaintCalc Windows

PaintCalc icon

Overstappen van PaintCalc Windows

Wanneer u bekend bent met PaintCalc Windows, is het eenvoudig om over te stappen naar PaintCalc Online. Al hebben de schermen een andere, modernere vormgeving gekregen, de calculatiemethodes zijn nagenoeg hetzelfde. Ook de zoekboom is gelijk gebleven. U kunt uw bestaande begrotingen inlezen door ze te uploaden.
Er zijn echter wel enkele verschillen met de windows versie, waardoor oude begrotingen in sommige gevallen andere resultaten kunnen geven. Daarom is het raadzaam na te gaan of uw bestaande begroting goed geschikt is voor overzetten naar de online-versie en eventueel aan te passen voordat u het inleest.
Overzicht verschillen met PaintCalc Windows

PaintCalc-online is voor u kosteloos

Iedere gebruiker met een lopende software overeenkomst voor PaintCalc Windows kan kosteloos gebruik maken van de PaintCalc Online. Wilt u PaintCalc Online uitproberen? Vraag dan een account aan op basis van uw licentienummer. Dit licentienummer staat op uw overeenkomst en is tevens vermeld op iedere factuur of overige correspondentie. In uw programma PaintCalc Windows vindt u het onder menu Help, Info. U vindt hier ook het aantal gebruikers in uw bedrijf dat gerechtigd is met PaintCalc te werken en daarmee ook het aantal accounts PaintCalc Online waar u kosteloos recht op heeft.